HEALTH CHECK

HEALTH CHECK

Heb je al een tijdje last van vage klachten?
Zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stemmingswisselingen of
bijvoorbeeld altijd last van je darmen? Wil je weten of je een hormonale disbalans hebt?
Of ben je gewoon niewsgierig naar jouw bloedwaardes
en stand van zaken? Met de health check wordt alles gecheckt!


Waar wordt er op getest?

Er wordt onder andere getest op intoleranties, vitamines & mineralen, virussen en ziektes, hormonen, darmflora, neurotransmitters, meridianen en de waardes van
witte en rode bloedcellen. En nog veel meer!


Hoe gaat het in zijn werk?

De bloedtest begint met een eerste afspraak van ongeveer een uur.

Hierin gaan we samen kijken wat het doel is, nemen we de eventuele klachten door en gaan we een intake doen over jou en jou situatie.
Ook eventuele klachten, medicatie of supplementen die je gebruikt zijn voor mij van belang om te weten. Hoe meer ik van jou weet hoe beter ik jou kan helpen,

Daarna prik ik bloed in het topje van je vinger met een soort prikpen, de naald zie je niet. Ik vul een buisje met een centimeter bloed en ik heb stempels nodig van 1 druppel bloed. Dit stuur ik naar het lab.


Hoelang duurt het voor ik de uitslag heb?

Het lab heeft er ongeveer 14 dagen voor nodig en dan krijg ik de uitslag gemaild.
Met de uitslag maak ik een samenvatting. Hierin leg ik beknopt uit wat alles betekent, of er dingen met elkaar in verbinding hebben, hoe je dit aan kunt pakken en welke supplementen je eventueel kunt inzetten.


Aanpak
Heb je meer hulp nodig dan gaan we samen verder aan de slag met traject begeleiding. Hierin krijg je van mij alle tools om jou uitslag en klachten aan te pakken en te behandelen. Dit doen we samen in mijn praktijk of online.


Zo bespreken we samen nog eens de uitslag, kijken we of er opvallende of afwijkende dingen opstaan en adviseer ik je hoe je het het beste aan de slag kunt.


Doormiddel van de voedingsapp, voeding aanpassingen, leefstijl aanpassingen, selfcare en eventueel kruiden en supplementen om het resultaat te optimaliseren. 


Kosten
Een onderzoek kost €399 euro. Ik stuur je de uitslag en samenvatting per mail door en eventueel bespreken we hem nog even via zoom of in mijn praktijk.


Een onderzoek kun je zelf inplannen via mijn online agenda.

Mocht je nog vragen hebben over de test dan raadt ik aan om een gratis intake gesprek in te plannen, rechts onderin op deze pagina.


Dan bespreken we samen even de mogelijkheden.