Oats Granola

Recept Oats Granola

HORMOONPROOF RECEPT

HORMOONPROOF RECEPT

Recept Oats Granola


Iets wat ik nog altijd iedere week maak, granola!

Het is zo gemaakt en zo veel lekkerder dan granen uit de winkel. Iedere ochtend eet ik er van en iedere keer maak ik een andere variant met andere ingredienten. Maar de basis bestaat altijd uit haver, omega mix zaden, nootjes, kokosolie en honing. Maar mijn favo is met pure chocolade drops en walnoten! 


Alle ba ingredienten haal ik altijd bij @denotenshop want daar kan je lekker grote verpakkingen kopen voor een mooie prijs!

Voor jullie het recept van mijn favo granola hieronder, heerlijk door je yoghurtbowl of als topping op je smoothie. Ik snack het ook vaak uit de pot als tussendoortje!

Ingredienten:


  •  200gr haver

  •  200gr gemengde zaadjes en pitten

  •  100gr noten welke je maar lekker vind

  •  toppings naar keuze
    (walnoten en pure choco drops heb ik gebruikt)

  •  4 el honing

  •  4 el kokosolie

Bereiding


Stap 1

Meng alles behalve de honing en de olie in een kom. Voeg toppings naar keuze toe zoals nootjes, gedroogd fruit, kruiden of cacao nibs.


Stap 2

verwarm in een steelpannetje de honing met de olie zodat het goed door elkaar smelt.


Stap 3

Meng het oliemengsel door de havermix en roer heel goed door zodat alles wat van het oliemegsel gehad heeft.


Stap 4

Verdeel alles op een bakpapiertje , goed uitspreiden en leg op een ovenrek. Bak het goudbruin, ongeveer een kleine 15 min in de oven op 180 graden.


Stap 5

Als ze klaar zijn kan je ze het beste laten afkoelen op het rekje. En pas verkruimelen als ze afgekoeld zijn. Zo hou je grote brokjes.