Cursussen en Consulten

Cursussen en Consulten

Wil jij samen met mij gaan werken aan de beste versie van je zelf?


Ik zorg er voor dat jou lichaam weer in optimale staat komt en je weer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam.

Denk aan hormoonproblemen, lichamelijke problemen zoals darmproblemen, diabetes of wil je graag een voedingsadvies.


Ik ga samen met jou kijken waar je problemen liggen en waar we de beste aanpassingen kunnen maken om dit weer in orde te maken.

Als je bij mij een traject of cursus afneemt, garandeer ik jou dat ik al mijn energie en aandacht in je zal steken en dat we samen aan de slag gaan. Ik ben een erg betrokken coach die persoonlijk te werk gaat. Dus geen algemene emails of video;s maar alles persoonlijk op jou gemaakt en afgestemt.Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert