EMB Bloedtest

EMB Bloedtest


Heb je al een tijdje last van vage klachten? Zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stemmingswisselingen of bijvoorbeeld altijd last van je darmen? Of ben je gewoon niewsgierig naar je bloedwaardes en stand van zaken?
Met een EMB Bloedtest wordt alles gecheckt!


De bloedtest begint met een eerste afspraak van ongeveer een uur.

Hierin gaan we samen kijken wat het doel is, nemen we de eventuele klachten door en gaan we een intake doen over jou en jou situatie. Ook eventuele klachten, medicatie of supplementen die je gebruikt zijn voor mij van belang om te weten. Hoe meer ik van jou weet hoe beter ik jou kan helpen,

Daarna prik ik bloed in het topje van je vinger met een soort lokkertje, de naald zie je niet. Ik vul een buisje met een halve centimeter aan bloed en ik heb stempels nodig van 1 druppel bloed. Dit stuur ik naar het lab.


Er wordt onder andere getest op Allergie├źn, intoleranties, vitamines mineralen, virussen en ziektes, hormonen, darmflora, neurotransmitters en de waardes van witte en rode bloedcellen. En nog veel meer!


Het lab heeft er ongeveer 14 dagen voor nodig en dan krijg ik de uitslag gemaild. met de uitslag maak ik een samenvatting en eventueel behandelplan die we samen doornemen in praktijk of online. Zo bespreken we de uitslag, kijken we of er opvallende of afwijkende dingen opstaan en adviseer ik je hoe je het het beste aan kan pakken, verbeteren of welke supplementen je zou kunnen gebruiken om het resultaat te optimaliseren. Je kunt er ook voor kiezen om aan de hand van de uitslag een voedingsplan te laten maken zodat we de eventuele te korten met voeding gaan verbeteren!


Ik werk in Hellevoetsluis en Spijkenisse maar ik kom ook aan huis in zuid-holland.
Een onderzoek kost 189 euro  en dan stuur ik je de uitslag en samenvatting per mail door.
Wil je een hormoontraject of orthomoleculair traject volgen waarin ik je coach, behandel en begeleid met een behandelplan, dan kost het 275 euro.
Een onderzoek kun je in de webshop aankopen en dan neem ik contact met je op voor een afspraak.


Mocht je interesse hebben, nog vragen hebben of een afspraak willen maken hoor ik het graag en help ik je graag! 

EMB bloedtest met behandelplan en begeleiding.

Met dit pakket kijken we naar jou problemen en klachten, doen we een bloedtest om te achterhalen waar de klachten vandaan komen.

Na de uitslag maken we een behandelplan en voedingsplan om van jou klachten af te komenen. 

Ik begeleid jou een maand lang bij het opgestelde plan om jou te motiveren, tips te geven en al jou vragen te beantwoorden.


Wil jij je aanmelden, dat kan in de webshop!