Hormonen

Miss Nutrition

Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert

CYCLUS! 💞
Iedere vrouw heeft een cyclus van +/- 28 dagen.
In iedere fase heeft je lichaam een andere aanpak nodig om je hormonen zo goed mogelijk in balans te houden en te helpen om je zo lekker mogelijk te voelen!


Hier lees je meer over iedere  fase en mijn tips om deze zo fijn mogelijk te doorlopen!

Hormonen


Begin december 2019 ontdekte ik plots bultjes in mijn borst. Alle alarm bellen natuurlijk afgegaan, zelf al de meest verschrikkelijke scenarios door je hoofd laten gaan. Al snel bij de huisarts, gelijk door naar het ziekenhuis, gelukkig werd het erge al snel uitgesloten, het bleek hormonaal te zijn.
Nu ben ik wel bekend met hormonale problemen want op mijn 18de ontdekte de artsen PCOS bij mij. Cystes op mijn eierstokken. 


Ik ben zelf al heel lang bezig met hormonen, hoe ze werken, wat ze doen met ons lichaam en hoe dit soort gekke aandoeningen ontstaan en wat hormonen voor rol hierin spelen. Zo zijn er heel veel vrouwen klachten waat ontstaat door een verstoord hormoon balans. Den kaan oestrogeen, schildklier, onvruchtbaarheid, PMS en PCOS en niet te vergeten de overgang.


Bij de huisarts bestaat er maar 1 oplossing, de pil of andere hormoonkuren. Maar door deze hormonen te nemen verstoor je juist je eigen proces en cyclus. Met goede voeding en de juiste leefstijl kun je veel meer bereiken en geloof me, daar wordt je veel 'Happy-er' van!


Zit je zelf met klachten, vrouwen problemen, onregelmatige cyclus, kinderwens, onvruchtbaarheid of verstoord hormoonbalans? ik help je graag!Vaak kom ik met een gewoon consult er al uit wat voor hormoonprobleem er speelt en wat de oplossing daar voor is. Zo niet dan kunnen we een bloedtest doen om te kijken hoe de hormoonbalans er voor staat.


Een consult kun je plannen via de webshop!

Ben jij er klaar om aan jou ideale patroon te gaan werken en weer energievol enenergiek het leven in te gaan?


Neem dan een kijkje in de webshop en kies jou ideale programma en dan gaan we samen aan de slag!

Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert