Basisrecept Banaan Pannenkoeken

Haver Banaan
Pannenkoeken


Pannenkoekennnnnn!


Pannenkoeken zijn altijd een goed idee! en wat zo makkelijk is aan pannenkoeken, je kan ze goed bewaren en koud zijn ze ook heerlijk. Zoet belegd of zout belegd, kan allemaal.


Ik gebruikte me eigen gemaakte jam voor op de pannenkoek, top combi! en deze pannenkoeken zijn nog eens zuivel en gluten vrij ook!

      Wat heb je nodig:


  • 100gr havermelk
  • 75gr haver
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • vanille of kaneel


Hoe maak je het

Stap 1

doe de banaan met het ei, haver en de melk in de blender., 


Stap 2

Schenk dit in een kom en voeg als je wil een snufje kaneel of vanille toe.




Stap 3

Spray de pan in met olie en giet er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Laat de pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.


Herhaal met de rest van het beslag. Houd de pannenkoeken warm onder een deksel of een bord tot al het beslag gebruikt is.



Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert