EMB Bloedtest

Miss Nutrition

Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert

EMB Bloedtest


Heb je al een tijdje last van vage klachten? Zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stemmingswisselingen of bijvoorbeeld altijd last van je darmen? Of ben je gewoon niewsgierig naar je bloedwaardes en stand van zaken?
Met een EMB Bloedtest wordt alles gecheckt!


De bloedtest begint met een eerste afspraak van ongeveer 30 minuten, hierin gaan we samen kijken wat het doel is , nemen we de eventuele klachten door en gaan we een formulier invullen met je persoonsgegegevems maar ook eventuele klachten, medicatie of supplementen die je gebruikt. Zo kan het lab met deze factoren rekening houden. Daarna prik ik bloed in het topje van je vinger met een soort lokkertje, de naald zie je niet. Ik vul een buisje met een halve centimeter ongeveer aan bloed en ik heb stempels nodig van 1 druppel bloed. Dit stuur ik naar het lab.


Er wordt onder andere getest op Allergie├źn,  intoleranties, vitamines mineralen, virussen en ziektes, hormonen, waardes van witte en rode bloedcellen echt van alles!


Het lab heeft er ongeveer 10 dagen voor nodig en dan krijg ik de uitslag gemaild zoals je op Instagram kon zien. Als je het onderzoek met consult neemt komen we na het onderzoek nog een keertje samen om de uitslag te bespreken, kijken we of er opvallende of afwijkende dingen opstaan en adviseer ik je hoe je het eventueel het beste aan kan pakken, verbeteren of welke supplementen je zou kunnen gebruiken om het resultaat te optimaliseren. Je kunt er ook voor kiezen om aan de hand van de uitslag een voedingsplan te laten maken zodat we de eventuele te korten met voeding gaan verbeteren!


Ik werk in Hellevoetsluis en Spijkenisse maar ik kom ook op locatie in zuid-holland of als het niet te gek ver is kom ik ook aan huis . Een onderzoek kost 150 euro  en dan stuur ik je de uitslag en uitwerking per mail gewoon door. Wil je een hormoontraject volgen waarin we je hormonen testen en daarna aan de slag gaan met een behandelplan kost het 249 euro. Een onderzoek kun je in de webshop aankopen en dan neem ik contact met je op! 

Mocht je interesse hebben, nog vragen hebben of een afspraak willen maken hoor ik het graag en help ik je graag! 

EMB bloedtest met behandelplan en begeleiding.

Met dit pakket kijken we naar jou problemen en klachten, doen we een bloedtest om te achterhalen waar de klachten vandaan komen.

Na de uitslag maken we een behandelplan en voedingsplan om van jou klachten af te komenen. 

Ik begeleid jou een maand lang bij het opgestelde plan om jou te motiveren, tips te geven en al jou vragen te beantwoorden.


Wil jij je aanmelden, dat kan in de webshop!

Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert