Supplementen

Supplementen

Als orthomoleculaire therapeut ben ik opgeleid om in goede gezondheid te komen door de juiste voeding , vitamines mineralen en supplementen.


Met natuurlijke en hoogwaardige kwaliteit supplementen kun je je lichaamseigen geneeskracht stimuleren. Ik heb geleerd hoe je met voeding en supplementen

een medische behandeling ondersteunt en/of chronische aandoeningen behandelt.


Tegenwoordig zijn er zoveel supplementen op de markt. Maar het is heel belangrijk dat je de juiste supplementen gebruikt die passen bij jou plaatje, klachten of behoeftes.

Ook is de kwaliteit va neen supplement van belang. Het is zonde om goedkope supplementen te kopen waarvan de stoffen synthtisch zijn en niet goed opgenomen worde ndoor je lichaam waardoor het alsnog weggegooid geld is. Je kunt beter in iets betere supplementen investeren zodat jij en jou lichaam er ook echt baadt bij heeft.


Vind jij het lastig welke supplementen bij jou passen, of jou supplement wel van goede kwaliteit is of bij jou klachten of problemen past? Ik kan je daarbij helpen door middel van een suppletie advies of als je echt een compleet plaatje wilt welke supplementen bij jou lichaam horen raadt ik je een EMB bloedtest aan.


Zelf werk ik met Vitakruid.

Vitakruid heeft hoogwaardige voedingssupplementen

op basis van de meest recente wetenschap. 


Met de code MISSNUTRITION10

ontang je korting op je gehele bestelling op www.vitakruid.nl