Supplement advies

Supplement advies


Er zijn zoveel verschillende suplementen, maar welke supplement is nu goed voor jou en jou situatie? Heb je last van vermoeidheid, slapeloosheid, stress, hormonen,
voor elke situatie past een ander supplement.


Ieder mens is anders en de behoefte dus ook. Ook qua hoeveelheden moet je opletten wat je inneemt en welke supplementen je samen neemt of juist welke juist samen kunnen. Welke supplementen zijn synthetisch en welke zijn natuurlijk en goed opneembaar voor je lichaam.


Ik help je graag op weg en geef je graag een supplement advies waar jij mee aan de slag kunt, met de juiste supplementen die bij jou passen!
Mijn advies is volledig onafhankelijk en kost maar €9.95 euro.

Waarom supplementen?

De gemiddelde Nederlander komt niet aan de dagelijkse hoeveelheden vitamines en mineralen die hij of zij eigenlijk nodig zou hebben om het lichaam optimaal te laten functioneren.

Er moet meer gevarieerd gegeten worden en met name veel meer groente en fruit!

Zeker wanneer jou lichaam meer van deze stoffen nodig heeft in situaties van stress, te veel bewerkt voedsel eten, weinig zonlicht, slechte spijsvertering en laaggradige ontstekingen.


Allemaal factoren waardoor jou lichaam nog meer vitamines en mineralen nodig heeft om goed te kunnen functioneren zonder klachten!

En dan hebben we het nog niet gehad over de vervuilde lucht en grond en de verarming van de bodem waar onze groente en fruit op groeit. allemaal factoren waardoor de kwaliteit verminderd.


Welke dosering?

Daarom zijn supplementen zo een mooie aanvulling! Maar dan moet je wel weten hoeveel je ergens van nodig hebt, wat bij jou situatie past, hoeveel je al binnen krijgt en wat de optimale dosering is.


Hier kan ik jou bij helpen doormiddel van een goed en onafhankelijk supplementen advies.

Mocht je interesse hebben, nog vragen hebben of een afspraak willen maken hoor ik het graag en help ik je graag! 


Het advies kan je aankopen in mijn webshop voor slechts €9.95.


Wil je eerst weten of je ergens tekorten hebt? Dan is de EMB bloedtest misschien wat voor jou.