Herfst Fudge met likeur 43

Voedingsexpert en Hormoontherapeut

Miss Nutrition

Herfst Fudge
met likeur 43


Guilty pleasures.

Nou dit is er 1 hoor! een recept met de lekkerste likeur 43.

Een recept voor chocolade fudge met likeur 43 en speculaas!

Dit wil je!

Wat heb je nodig:

  • 100 gram kokosolie
  • 60 gram cacaopoeder
  • 40 gram pure chocolade (minimaal 72%)
  • 50 ml honing
  •  6 eetlepels nutella 
  •  goede scheut likeur 43
  •  speculaasjes

Hoe  maak je het

Stap 1

smelt de chocolade au bain-marie.. doe de kokosolie er ook bij.

Stap 2

brokkel of rasp de speculaas. zoveel als je lekker vind en zo grof als je lekker vind! Doe in een kom de cacaopoeder, honing, likeur,  nutella, en speculaas brokjes.


Stap 3

Als de chocola gesmolten is met de olie, goed door roeren en giet het dan bij de cacaopoeder mengsel.

Stap 4

roer alles super goed door elkaar tot het een mooi glas mengsel wordt.


Stap 5

doe een bakpapier in een brownie vorm of andere rechthoek/vierkantige bak. .

giet het megsel er in en verdeel het goed. Laat het opstijven in de koelkast

Stap 6

hard laten worden in de koelkast, snij in blokjes, en smullen maar! met mate! ;)

Miss Nutrition

Voedingsexpert en Hormoontherapeut