Honey Pecan Bread

Miss Nutrition

Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert

Honey Pecan Bread 


Deze week heb ik wat recepten gemaakt met haver.


één daarvan was deze honing pecan brood. Gevuls met rozijnen en pecan nootjes natuurlijk!
Perfect als brood vervanger of als lekker tussendoortje.


Ingredienten:


Hoe  maak je het

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de cakevorm met bakpapier


Stap 2

Klop de eieren los en voeg de haver, havermeel, appelmoes, bakpoeder, kaneel en een snufje zout toe. Meng het goed door elkaar.


Stap 3

Hak de pecannoten grof. 50 gr is voor versiering op het brood. de andere 100gr gaan in het brood. Maar roer ze eerst door de honing!

Stap 4 

Doe de honing pecannootjes en de rozijnen door het deeg.



Stap 5

Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar. Laat de cake in de vorm helemaal afkoelen.



Smullen maar!
je kan het brood snijden en in plakjes invriezen!

Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert