Hormoonproof recepten


Orthomoleculaire Voedingstherapeut

Voeding is het medicijn. voeding is de benzine van onze motor of te wel ons lichaam. de kwaliteit wat we er in gooien geeft de kwaliteit van ons lichaam.

Ik ben daarom groot voorstander van clean eten. zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk. ik maak graag lekkere recepten met goede producten en deel deze met jullie hier op mijn site.


Als orthomoleculaire voedingstherapeut heb ik geleerd en zelf mogen ervaren hoe schadelijk bepaalde ingredienten voor ons lichaam kunnen zijn dus mijn recepten zijn grotendeels, tarwevrij, glutenvrij, koemelkvrij en als basis plantaardig.


Als orthomoleculaire voedingstherapeut leer je om voeding en verandering van leefstijl in te zetten om te genezen van chronische ziektes. Dit zelf heb ik mogen ervaren met mijn PCOS, door de juiste voeding en levensstijl ben ik hier van af gekomen.


Neem diabetes type 2, ook wel ‘ouderdomssuiker’ genoemd. Diverse onderzoeken van onder meer Wageningen University & Research (WUR), laten zien dat mensen met dreigende diabetes type 2 die gezonder gaan eten en meer gaan bewegen vaak geen medicijnen hoeven te gaan gebruiken. Zelfs patiënten die al jaren insuline spuiten kunnen hier na een paar maanden begeleiding soms helemaal mee stoppen. ‘Keer diabetes type 2 om’ is een voorbeeld van een succesvol programma dat ik aanbied.


Miss Nutrition

Voeding en Hormoonexpert